duminică, 5 iunie 2016

O noua achizitie de la Kiko Milano

Stiti probabil cum zic betivii "Promit ca nu mai beau...". Cam asa si eu cu produsele de make-up. Mereu spui ca mai ai nevoie doar de cateva lucruri sa-ti completezi colectia si apoi te opresti...si apoi mai gasesti niste reduceri...si niste lucruri de care ai NEAPARAT nevoie...
La Kiko Milano aveau la începutul lunii trecute reduceri de 50% la toate rimelurile si la cateva eyelinere. Asa ca din nou nu m-am putut abtine :)Am luat:
Ultra Tech mascara -unul din best sellere la 3,60 euro si pot sa spun ca de când l-am luat este singurul care il folosesc. Are o periuta deosebita, de cauciuc, cu care poti ajunge usor la radacina genelor sa "masezi" produsul acolo pentru un plus de definire. Separa genele in mod spectaculos, incat par naturale, dar definite, nu se exfoliaza de pe gene in timpul purtarii. Este putin transfer pe pleoapa de jos la sfarsitul zilei, dar eu nu am luat varianta waterproof, si acest lucru se intampla la rimeluri mult mai scumpe. M-am indragostit de acest rimel si chiar la pret intreg de 7,20 euro o sa mai cumpar rimeluri de la ei.
 30-Days-Extension Night-Treatment-Booster
Am luat tot la jumătate de pret un tratament de noapte pentru cresterea genelor, dar inca nu l-am folosit 30 de zile sa vad daca are cu adevarat rezultate. Review-uri are bune, asa ca la pretul respectiv merita incercat.
Liquid Intense Eyeliner
Eyelinerul acesta este inca la oferta, adica 3,40 euro.
Eu l-am in nuantele "brown" si "purple". Nu sunt nuante intense, opace, ci au un finish  umed- stralucitor. Este frumos si discret, o diversiune de la negru. Aplicatorul nu ma incanta foarte tare, dar te descurci cu el. Ce ma da pe spate la formula asta este rezistenta lui. Pur si simplu dureaza toata ziua, fara probleme, nu se exfoliaza de pe pleoape si trebuie sa insist când il dau jos, chiar cu demachiant bifazic.
 Super colour eyeliner
Aceeasi formula rezistenta, mai multe variante de culori care merita incercate atat cele mate cat si cele perlate (eu l-am luat in Bronze, perfecta pentru vara), si o pensula mult mai buna.

 Water eyeshadow
Am vrut sa incerc formula acestor farduri care se aplica uscate sau umede si au o pigmentare super.
Am luat o culoare inchisa 213 - Dark Slate Green un verde saturat inchis cu irizatii frumoase, perfect pentru un smokey eye dramatic, cum am incercat in imaginea de mai jos si 201 - Un nude rose cu irizatii discrete, perfect pentru un machiaj romantic, poate chiar de mireasa.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu